activiteiten op de wassende maan
    We organiseren regelmatig activiteiten op De Wassende Maan! Van workshops tot lezingen, van degustaties tot diepgaande panelgesprekken, van cursussen tot een heus oogstfeest!

Kom geregeld eens kijken voor de laatste nieuwtjes!

Af en toe organiseren bevriende initiatieven ook fijne activiteiten op De Wassende Maan. De lijst van deze activiteiten vind je hier.

     

2017

zat 27 &
zon 28 mei
Broodbakcursus met Johan Weyens - Een tweede sessie hetzelfde weekend! Lees meer...
     
don 8 juni    Bierdegustatie met Carl (Biosano) - Wist je dat In België alleen al meer dan 70 biologische bieren bestaan? Bij een bio-bier zijn alle gebruikte ingrediënten (tot en met de hop) afkomstig uit de bio-landbouw met fantastische smaaksensaties tot gevolg. Carl laat ons niet alleen proeven van nieuwe bieren, hij brengt ons ook het verhaal van de boer/ brouwer in geuren en kleuren. Het belooft een gezellige, verfrissende avond te worden. Lees meer...

     
Vrijdag 23
& Zaterdag 24 juni

 -----   VOLZET!    -----    

Wegens enorm succes: een derde sessie!
B
roodbakcursus met Johan Weyens - Droom je er al lang van om zelf je eigen zuurdesembrood te kunnen bakken? Wil je graag meer weten over voordeeg, moederdeeg en starter? Wil je graag begeleiding van een biobakker met meer dan 25 jaar ervaring? Dan is deze cursus iets voor jou! We leren al doende en hebben ‘s avonds een zak vol lekkers mee naar huis: pistolets, croissants, sandwiches én brood. Iedereen van harte welkom. Lees meer .