JOUW biopakket AAN HUIS BEZORGD


Voor wie?

ViaVelo maakt thuislevering mogelijk voor elke pakketabonnee met een adres binnen regio Deinze, Astene en Petegem aan de Leie.

Bezorgmoment

De bliksemsnelle fietskoeriers bezorgen jouw biopakket(ten) telkens op woensdagnamiddag aan huis. Een uitbreiding van deze uren is mogelijk in de toekomst. We houden je op de hoogte.

Niet thuis?

Ben je uitzonderlijk niet thuis op het moment van de levering? Neem contact op met jouw fietskoerier van ViaVelo via 0491/11.88.08 om verder af te spreken (afzetten bij de buren, levering in je tuinhuis of garage,...).Bezorgkosten

De leveringskost worden berekend op basis van de totale waarde van de pakket(ten) per levering. ViaVelo levert bij jou aan huis vanaf €10

Voorbeeld
Omvat jouw abonnement bv. wekelijks 1 mini groentepakket en 1 fruitpakket, dan betaal je €4,80 leveringskosten. Heb je enkel 1 mini groentepakket, dan raak je niet aan de minimum bestelwaarde van € 10. Voeg nog een pakket toe aan je abonnement om in aanmerking te komen voor thuislevering.

Alle prijzen zijn i
nclusief BTW én zicht op schoon gespierde kuiten!

 Pakket  Waarde pakket Leverkost 
 Extraatje*  € 5  € 1,50*
 Aardappelpakket*  € 5  € 1,50*
 Mini groentepakket*  € 8,5  € 2,50*
 Klein groentepakket  € 12,10  € 3,30
 Fruitpakket  € 12,10  € 3,30
 Gemengd groente- en fruitpakket  € 16,80  € 4,50
 Groot groentepakket  € 19,80  € 5,45
 Basis Brood*  € 3,20  € 0,50*
 Speciaal Brood*  € 3,90  € 0,50*

* ViaVelo levert aan huis vanaf een totale waarde van minstens €10. Een extraatje, aardappelpakket, mini groentepakket of brood kan je niet apart bestellen omdat zij onder dit minimumbedrag vallen. Twijfel je over je totale bestelbedrag? Aarzel niet om ons te contacteren via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79.Inschrijven

Een abonnement op een biopakket begint altijd met een proefabonnement. Zo kan je kennismaken met de formule en makkelijk nog de frequentie of grootte van je pakket aanpassen. Fijn dat we jou mogen verwelkomen als nieuwe abonnee!

Wil je graag eerst nog eens alle info nalezen over onze biopakketten? Hier lees je er alles over! Alle gedetailleerde informatie over het pakkettensysteem staat in het reglement.

Een proefabonnement loopt over minimum 3 en maximum 7 pakketten naargelang het startmoment. Hou rekening met minstens anderhalve week vooraleer het abonnement start. Wij bevestigen altijd je inschrijving via e-mail. Daarin vind je de datum van je eerste thuislevering en de betalingsinstructies. Indien je binnen de 5 werkdagen geen bevestiging ontvangt, neem dan zeker contact op met ons. Wellicht is je inschrijving in de spam beland.

Schrijf je in via onderstaand formulier

Ben je reeds abonnee bij De Wassende Maan? Neem dan rechtstreeks contact op via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79 om jouw abonnement aan te passen.

Pakket(ten): *
Frequentie: 
*
(Enkel de aardappelen kunnen ook 1x/maand geleverd worden. Indien je dit wenst, noteer dit in het vak opmerkingen).
Opmerkingen:   
Familienaam:  *
Voornaam:  *
THUISLEVERING is enkel mogelijk in Deinze, Astene en Petegem aan de Leie
ADRES
Straat + huisnummer:  *
Postcode:  *
Gemeente:  *
LEVERING OP ANDER ADRES
Straat + huisnummer, Postcode + gemeente:   
E-mailadres:  *
Tel. (+32 XX(X) XX XX XX):  *
Neem je voor het eerst een biopakket in huis?: 
*
Ik ken De Wassende Maan via: 
*
Andere:   
Pakketreglement:  *
Wij behandelen jouw persoonsgegevens discreet en conform de privacywetgeving van 24 mei 2016. We geven jouw gegevens nooit door aan derden. Heb je vragen i.v.m. de bewaring van jouw persoonsgegevens? Neem contact op via info@dewassendemaan.be en wij helpen je graag verder.