HELP ONS OM EEN NIEUWE TUNNELSERRE TE BOUWEN!De hevige sneeuwval van 9 tot 11 december legde een fotogeniek wit tapijt over de hele boerderij. Onder het zware gewicht van de dikke pakken sneeuw hebben echter twee van onze tunnelserres het begeven. Ze zijn kort na elkaar ingestort. Intussen is de ravage heel duidelijk: de volledige aluminium-constructie is ingeklapt, het dekzeil is doorgescheurd.


In 2018 zullen we twee volledig nieuwe tunnels moeten bouwen. Een onverwachte uitgave van bijna 40.000 euro. Zo'n smak geld staat helaas niet op onze rekening. Maar, we laten ons hoofd niet hangen. We willen jullie volgend seizoen opnieuw met een groot en divers aanbod gezonde biogroenten verrassen. Hiervoor hebben we écht wel twee nieuwe tunnels nodig!
 

Deze onverwachte uitgave van bijna 40.000 euro is financieel een zware klap voor de boerderij. Daarom lanceren we via crowdfunding een warme oproep aan iedereen die zich verbonden voelt met De Wassende Maan. Via ons crowdfundingproject werden we al overweldigd en overdonderd door warme reacties en giften. De weg naar de 40.000 euro is nog lang, maar we zijn nu al ongelooflijk dankbaar. Een grote en warme DANKJEWEL aan iedereen die ons zo een hart onder de riem stak!
 
Help ons met een bijdrage en bouw zo mee aan een duurzame toekomst voor De Wassende Maan!

STEUN ONS MET EEN BIJDRAGE VIA DEZE LINK

>>  STORT VANDAAG NOG! <<

EEN WARME EN WELGEMEENDE DANKJEWEL VOOR JOUW BIJDRAGE!HELP ONS OM twee NIEUWE TUNNELSERREs 

TE BOUWEN

We zamelden intussen al het bedrag voor de eerste nieuwe tunnelserre in. Na die eerste kaap van 20.000 euro is er nog een lange weg te gaan om ook de tweede opnieuw te kunnen bouwen. Helpen jullie ons mee om de verhoopte 40.000 euro te bereiken? Iedereen kan een bijdrage doen, hoe groot of klein ook. Dat kan zelfs al vanaf 5 euro. Van harte dankjewel!

 Voor elke donatie hebben wij ook heel wat beloningen in petto, zoals een zak aardappelen van eigen teelt, een groentemand, een rondleiding met receptie of zelfs een exclusief etentje op de boerderij. > Lees er hier alles over!

Elke euro telt, alle bijdrages zijn welkom! Daarnaast kan je ons ook helpen door deze oproep massaal te delen via mail, facebook of andere sociale media. Sharing is caring! Hier vind je de link naar onze crowdfundingpagina.

WAAROM ZIJN TUNNELSERRES ZO BELANGRIJK ?

 


We kweken niet alleen lekkere biogroenten op onze akkers en velden, maar ook in een aantal tunnelserres op de boerderij. Deze tunnels zijn het hele jaar rond erg belangrijk voor De Wassende Maan. Ze maken een vroege én late oogst mogelijk, zijn belangrijk voor de vruchtwisseling en geven onderdak aan de teelt van bepaalde groenten (zoals tomaat, paprika, snijbonen,...). Met behulp van deze tunnelserres kunnen we een mooie variëteit aan verschillende groenten telen. Zelfs in de winter, wanneer er geen groenten meer in de tunnel staan, kweken we hier biologische scharrelkippen.


DANKJEWEL VOOR JOUW STEUN!Vanwege onze vijf boeren Filip, Sander, Bruno, Stefan, Cies
en het volledige team van De Wassende Maan.


Heb je vragen over dit project? Je kan steeds terecht bij coördinator Jan Vanhuysse via janv@dewassendemaan.be of 0489/40.38.71.