Je kan hier als abonnee naar hartenlust groenten en fruit bestellen. Je kan ze de week nadien eenvoudigweg gaan afhalen, samen met je pakket, in je vaste afhaalpunt. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je hier.

Opgelet: ben je nog geen abonnee? 
Dan kan je niet bestellen via de webshop. Je kan wel spelen met de verhouding abonnement versus webshop door bijvoorbeeld een wekelijks minipakket te nemen en groenten en fruit naar keuze bij te bestellen, of door een tweewekelijks pakket te nemen en de andere week naar keuze bij te bestellen.


Opgelet: ga jij je pakket afhalen in een Bioshop of een Origin'O? Dan kan je geen gebruik maken van onze webshop. We dragen graag zorg voor de wensen van onze depothouders!

how to...

1. Je meldt je aan op de webshop

Kom je voor de eerste keer op onze webshop? Ga dan naar 'login'  via de navigatie balk aan de linkerkant. Je kan er je wachtwoord aanvragen door je emailadres in te geven. Je kan je wachtwoord laten onthouden, zo hoef je je niet steeds aan te melden. Opgelet: het is belangrijk dat je jezelf aanmeldt met het emailadres waarop je de wekelijkse pakketbrief ontvangt. 

Ben je reeds geregistreerd?
Meld je dan aan met het juiste emailadres en wachtwoord. Je kan je wachtwoord ook laten onthouden, zo hoef je je niet steeds aan te melden.

2. Winkelen geblazen!

Eens je bent aangemeld kan je naar hartenlust winkelen op de webshop. Hiervoor ga je naar de pagina's 'groenten' en/of 'fruit'. Deze vind je terug in de navigatie balk aan de linkerkant.

Wat zal je vinden op de webshop? Het aanbod zal variëren van week tot week, afhankelijk van ons eigen aanbod en het aanbod van collega-telers. Daarnaast zal je er ook steeds een ruimer aanbod vinden dat we aankopen bij de groothandel.
We trachten de focus op een seizoensgebonden aanbod te leggen, maar willen vooral ook de keuze aan de klant laten. Uiteraard is alles biologisch of biodynamisch geteeld.  Van waar komen mijn groenten? Bij de meeste groenten zal je zien waar en door wie het product geteeld is, waar dit niet mogelijk is tonen we het land van herkomst. Zo kan je zelf beslissen hoe lokaal je je groenten wil.

Stem jij je keuze graag af op de samenstelling van je pakket? We plaatsen elke woensdag vanaf 18u, de vooruitblik op de pakketten van de week erop op de website. Op basis daarvan weetje wat er in je pakket zal zitten en kan je eventueel bijbestellen. De week erop ontvang je dan je bijbestelling bij je pakket.

3. Verstuur je bestelling

Om je bestelling te versturen ga je naar je winkelwagentje (opnieuw in de navigatie balk aan de linkerkant) en klikt onderaan op 'Bestellen'.

Ga jij je pakket op dinsdag of woensdag afhalen? Vergeet dan niet je bestelling door te sturen voor vrijdag, om 14u.
Ga jij je pakket op donderdag of vrijdag afhalen? Dan heb je iets meer tijd om te bestellen, we moeten je bestelling voor maandag, om 14u, ontvangen hebben.

Verstuurde je je bestelling pas na deze deadline? Dan zal je levering een week opschuiven. De bestelprocedure zal duidelijk vermelden wanneer je groenten zullen klaarstaan.

4. Je ontvangt een automatische bevestiging en bijhorende afrekening

Voorlopig vragen we je het overeenkomstige bedrag over te schrijven met de details uit de afrekening. In de toekomst zal dit met domiciliëring kunnen.

5. De week nadien kan je je bestelling samen met je pakket afhalen

Je bestelling zal in je afhaalpunt klaarstaan, dit in een papieren zak met je naam eraan vast geniet. Indien er een product niet geleverd werd zal dit worden terugbetaald.
Smakelijk!