fruit op het werk

Gezond pauzeren met een fruitmand op het werk

Via de formule 'Fruit op het werk' krijg je wekelijks of tweewekelijks een fruitpakket aan je bedrijf geleverd. Dit aanbod is geldig voor bedrijven in regio Gent en regio Deinze. Een fruitmand kost per stuk € 20 (excl. Btw) en bevat 4 soorten fruit. Je kan rekenen op 1 portie fruit voor 5 personeelsleden, elke dag van een 5-werkdagen week.Onze troeven

  • Gezond pauzeren op de werkvloer
  • Vers fruit, 100% bio, lokaal en/of fair trade
  • Bepaal je eigen ritme: wekelijks of tweewekelijks 
  • Ecologisch transport per fietskoerier
  • 1 fruitmand = ca. 1 portie fruit per werkdag voor 5 personen
  • Gratis levering
  • Gratis fruitmand bij je eerste pakket
  • Fiscaal aftrekbaar

Praktisch

Intekenen

Als bedrijf in regio Gent of Deinze kan je op eender moment een abonnement op 'Fruit op het werk' starten. Je kan kiezen voor een wekelijks of een tweewekelijks abonnement. Intekenen kan via het inschrijvingsformulier.

Graag nog wat meer info voor je van start gaat? Neem gerust contact op met ons via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79

Gedetailleerde informatie over het pakkettensysteem vind je in het reglement.

Levering

De levering is gratis. Op maandagnamiddag mag je de fietskoerier of onze chauffeur aan je deur verwachten. Het fruit zit in een papieren draagtas verpakt. Bij de eerste levering ontvang je gratis een fruitmand van Oxfam Wereldwinkels.

Vakantie op de werkvloer? Je kan steeds één of meerdere pakketten annuleren via een mailtje naar biopakket@dewassendemaan.be. Annuleren kan tot 9 werkdagen vooraf, op dat ogenblik moeten wij al onze bestellingen doorgeven. Annulaties worden verrekend in de kwartaalfactuur.

Afrekening

De afrekening gebeurt per kwartaal via een factuur.

Stopzetten?

Je kan je abonnement op elk moment stopzetten. Daarvoor hanteren we een opzeggingstermijn van minstens 9 werkdagen. De stopzetting gaat in op het einde van de maand.

Vraag en antwoord

Waar komt het fruit vandaan?
De inhoud van de fruitmanden is 100% biologisch. We zoeken naar een verantwoorde herkomst, daarbij houden we rekening met de seizoenen en de afstand die het fruit aflegt. We zoeken steeds naar uitstekende kwaliteit.

Is de inhoud van elke fruitmand hetzelfde?
We zorgen voor een gevarieerde inhoud van de fruitmanden, mee met de seizoenen. Je vindt de inhoud van het pakket van de week in onze wekelijkse pakketbrief en heel wat bijkomende info op onze fruitwijzer.

Wat bij verlofperiodes?
Bij vakanties kan je eenvoudigweg tijdelijk je fruitmand annuleren. Je kan steeds één of meerdere pakketten annuleren via een mailtje naar biopakket@dewassendemaan.be. Annuleren kan tot 9 werkdagen vooraf, op dat ogenblik moeten wij al onze bestellingen doorgeven. Annulaties worden verrekend in de kwartaalfactuur. 

Wanneer gebeurt de levering?
Je fruitmand wordt op maandagnamiddag op het bedrijf geleverd, waar mogelijk door één van de fietskoeriers waar we mee samenwerken. Dat is Viavélo in Deinze en Cargovélo in Gent.

Kunnen wij een afhaalpunt voor bio groente- en fruitpakketten worden?
Zin in kraakverse biogroenten, recht van boer naar bord? Als bedrijf kan je ook een afhaalpunt worden voor de bio groentepakketten van De Wassende Maan. Sla de handen in elkaar en overtuig je collega's. Spread the word! Neem gerust contact op met onze klantenbeheerder voor alle info en praktische details. Dat kan via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79. Je kan ook steeds bij ons terecht voor promomateriaal zoals flyers of een poster.