fruit op het werk


WAT  |  ONZE TROEVEN   |   PRAKTISCH   |   AFHAALPUNT WORDEN

WAT?

Via de formule 'Fruit op het werk' krijg je wekelijk of tweewekelijks een fruitpakket aan je bedrijf geleverd. Dit aanbod is geldig voor bedrijven in regio Gent en regio Deinze. Een fruitmand kost € 20 (excl. Btw, incl. levering) en bevat 4 soorten fruit, een portie fruit voor 5 personeelsleden, elke dag van een 5-werkdagen week.

Je kan met je bedrijf intekenen op één of meerdere manden.
ONZE TROEVEN

  • De inhoud van de fruitmanden is 100% biologisch.
  • We zoeken naar een verantwoorde herkomst, daarbij houden we rekening met de seizoenen en de afstand die het fruit aflegt.
  • We zoeken naar een uitstekende kwaliteit van het fruit.
  • We zorgen voor een gevarieerde inhoud van de fruitmanden.
  • Bij vakanties kan je eenvoudigweg je fruitmand annuleren.
  • Je fruitmand wordt op maandagnamiddag op het bedrijf geleverd, waar mogelijk door één van de fietskoeriers waar we mee samenwerken. Dat is Viavélo in Deinze en Cargovélo in Gent.
  • De fruitmanden zijn bovendien fiscaal aftrekbaar.

 PRAKTISCH

1. Teken in

Je kan op eender moment een abonnement op 'Fruit op het werk' starten. Je kan kiezen voor een wekelijks of een tweewekelijks abonnement. Intekenen kan via het inschrijvingsformulier.

Graag nog wat meer info voor je van start gaat? Neem dan contact op met Severine of Frank. Dat kan via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79> Meer gedetailleerde informatie over het pakkettensysteem vind je in het reglement.<

2. Levering

Vanaf dan mag je steeds op maandagnamiddag de fietskoerier of onze chauffeur aan je deur verwachten.

Het fruit zit in een papieren draagtas verpakt. Bij de eerste levering ontvang je een fruitmand van Oxfam Wereldwinkels.

Vakantie op de werkvloer? Je kan steeds één of meerdere pakketten annuleren via een mailtje naar biopakket@dewassendemaan.be. Annuleren kan tot 9 dagen vooraf, op dat ogenblik moeten wij al onze bestellingen doorgeven. Annulaties worden verrekend in de kwartaalfactuur.

3. Afrekening

De afrekening gebeurt per kwartaal via een factuur.

4. Stopzetten?

Je kan je abonnement op elk moment stopzetten. Daarvoor hanteren we een opzeggingstermijn van minstens 9 dagen, op dat moment moeten wij al onze bestellingen doorgeven. De stopzetting gaat in op het einde van de maand.

ZELF EEN AFHAALPUNT STARTEN?

Biopakketten voor thuisgebruik afhalen op je eigen werkvloer? Dat is mogelijk!

Zin in kraakverse biogroenten, recht van boer naar bord? Als bedrijf kan je een afhaalpunt worden voor de biopakketten van De Wassende Maan. Sla de handen in elkaar en overtuig je collega's. Spread the word!

Wil je graag een afhaalpunt worden? Neem gauw contact op met Audrey. Zij bezorgt je alle info en praktische details. Dat kan via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79. Je kan ook steeds bij ons terecht voor promomateriaal zoals flyers of een poster.