Wijndegustatie

door Joost Prové 


Geen enkel voedingsmiddel krijgt zoveel aandacht als wijn. Honderden druivenrassen, verschillende klimaten, zoveel bodemsoorten en de aard van de verschillende wijnmakers zorgen voor een veelheid van impressies en smaken. Wijn proeven is altijd een beetje reizen doorheen verschillende culturen.

Vertoef je even mee op zonnige Spaanse, Italiaanse en Franse wijngaarden? Op deze avond proeven we wijn van prêt-à-porter tot haute couture. De rode draad van ons verhaal is de natuurlijke wijnbouw: hoe maak je van wijn een zo natuurgetrouw mogelijk cultuurproduct?

Bezield spreker is onze trouwe wijninvoerder Joost Prové van Provinovero, gespecialiseerd in natuurlijke wijnen van het Europese continent.

Zin om alvast een voorraad in te slaan voor de feestdagen? De wijnen zijn die avond te verkrijgen aan een korting van -10% per karton.

Wanneer? Woensdag 21 november, 19u30 - ca. 22u

Waar? De Wassende Maan, Beekstraat 35, Astene
Prijs? 8 euro
Max. aantal deelnemers? max. 25

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Workshop:   
Aantal personen:  *
Naam:  *
Voornaam:  *
Emailadres:  *
Gsm-nummer:  *
We contacteren jou enkel op je gsm-nummer indien er zich belangrijke wijzigingen voordoen in de organisatie van de workshop/lezing of bij een last-minute annulatie van de workshop/lezing (bvb. door ziekte).
Heb je nog een opmerking of vraag?:   
Bedankt voor jouw inschrijving! Je ontvangt per e-mail een betalingsuitnodiging. Na betaling is jouw inschrijving definitief.