Eindejaarsregeling BIOPAKKET

De eindejaarsperiode is in zicht! Naar aloude traditie houdt het pakkettenteam van De Wassende Maan even een winterstop tussen 22 december en 6 januari (week 52 en week 1). In deze periode worden geen biopakketten geleverd. Je ontvangt ook geen pakketnieuwsbrief in je mailbox.

Omdat je als abonnee betaalt voor een hele maand, compenseren we de kerst- en nieuwjaarweek door in week 50 (2018) en week 3 (2019) per pakket waarop je geabonneerd bent, één pakket van dubbele waarde te leveren. Op deze manier krijgen zowel de wekelijkse als de tweewekelijkse abonnees waar voor hun geld.

Wat is dat, zo'n pakket van dubbele waarde? Het gaat om het equivalent van 2x de waarde van je pakket. We verdubbelen dus niet zomaar de hoeveelheid, maar stoppen heel wat duurdere producten in jouw biopakket. Dit biopakket deluxe wordt een bijzonder feestelijk pakket om extra van te genieten!

Opgelet:
  • Je hoeft dus geen 2 bakken/zakken leeg te maken, maar 1 bak/zak zoals gewoonlijk.
  • Je maandelijks te betalen bedrag hoef je niet te wijzigen.
  • Als je tussen 22/12 en 06/01 op vakantie bent, hoef je niet te annuleren. Er worden sowieso geen pakketten geleverd tijdens deze periode.
  • In week 51 en week 2 ontvang je een normaal biopakket zoals je het gewend bent.


Wat is er voor jou van toepassing?

Hier vind je alle mogelijkheden. Lees aandachtig door om te weten wat er voor jou van toepassing is.

Nog even op een rijtje:
A
= klein groentepakket (rode bak)
B = gemengd groente- en fruitpakket (blauwe bak)
C = groot groentepakket (grote blauwe bak)
M = mini groentepakket (transparante bak)
F = fruitpakket (papieren zak met 
bruine opdruk)
E = extraatje (papieren zak met rode opdruk)
Brood = volkoren brood of speciaal brood (broodzak in groene bak)

Heb je wekelijks een A, B, C, F, M, E-pakket of brood:
dan ontvang je in week 50 (week van 10/12/2018) én week 3 (week van 14/01/2019) één pakket met dubbele waarde.

Heb je tweewekelijks een A, B, C, F, M, E-pakket of brood in de even weeknummers: dan ontvang je in week 50 (week van 10/12/2018) één pakket met dubbele waarde.

Heb je tweewekelijks een  A, B, C, F, M, E-pakket of brood in de oneven weeknummers: dan ontvang je in week 3 (week van 14/01/2019) één pakket met dubbele waarde.

Heb je wekelijks een aardappelpakket:
dan ontvang je in week 50 (week van 10/12/2018) én week 3 (week van 14/01/2019) één pakket met dubbele waarde. Dit zal éénmaal een groter volume en éénmaal een duurdere soort aardappelen zijn.

Heb je tweewekelijks een aardappelpakket in de even weeknummers: dan ontvang je in week 50 (week van 10/12/2018) één pakket met dubbele waarde. Dit zal een groter volume aardappelen zijn.

Heb je tweewekelijks een aardappelpakket in de oneven weeknummers: dan ontvang je in week 3 (week van 14/01/2019) één pakket met dubbele waarde. Dit zal een duurdere soort aardappelen zijn.

Heb je maandelijks een aardappelpakket:
dan ontvang je dat in week 3 (week van 14/01/2019)  i.p.v. in week 1.

We wensen je alvast fijne feestdagen toe!