Vakantie en verhuis van onze winkel

We zijn van 16 juli tot en met 1 augustus gesloten wegens vakantie en verhuis.

Op zaterdag 14 juli is er in de huidige winkel (Beekstraat 119) een grote UITVERKOOP met kortingen op groenten, fruit en verswaren.

Vanaf woensdag 1 augustus verwelkomen we je weer heel graag, volgens de bekende openingsuren, in onze winkel op de boerderij te Beekstraat 35!

De wegenwerken in dat gedeelte van de straat zullen dan beëindigd zijn en de winkel is toegankelijk via de beide zijden van de Beekstraat. 

Na de zomervakantie, in september, zullen we de (her)opening van de winkel samen feestelijk vieren en brengen wij u op de hoogte van onze verruimde openingstijden.  

Welkom!

  

Biowinkel  

Onze eigen groenteteelt is voor klanten te koop in onze boerderijwinkel in Astene. Om het aanbod te vervolledigen kopen we ook groenten en fruit van collega-biotelers uit de regio. Indien nodig vullen we aan met producten van biologische groothandel. We bieden ook een ruim assortiment aan van andere biologische vers- en droogwaren. Al deze producten zijn gekeurd door een officieel erkende controleorganisatie en dragen het biogarantie®-label.

Ons winkelteam heet je welkom!
09/381.55.40