Degustatie Biobieren

door Carl Grillet van Belgian Organic BeersProef tal van heerlijke unieke biobieren en ontdek ondertussen de verhalen over de bieren en de brouwers. We nodigden biobierman Carl Grillet van Belgian Organic Beers uit om je onder te dompelen in de boeiende uitgebreide wereld van Belgische biobieren.

Er zijn veel meer soorten dan je denkt! Wit, blond, tripel, bruin, stout, glutenvrij, fruit, IPA, …alles passeert het bierrevue op deze avond. We proeven 8 à 9 verschillende bieren. Naast de degustatie geniet je ook van een mooi overzicht van wat er in ons land gebrouwen wordt met duurzame ingrediënten en wie de pluimen verdient in biobierland

Heb je jouw lievelingsbier ontdekt en wil je thuis nog verder nagenieten? Alle bieren zijn die avond te verkrijgen aan een korting van -10%. Sla je slag!

Praktisch

Wanneer? woensdag 13 maart 2019, 19u30 tot ca. 22u30
Waar? De Wassende Maan, Beekstraat 35, Astene
Prijs? 15 euro per persoon
Aantal deelnemers?  Max. 23

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Workshop:   
Aantal personen:  *
Naam:  *
Voornaam:  *
Emailadres:  *
Gsm-nummer:  *
We contacteren jou enkel op je gsm-nummer indien er zich belangrijke wijzigingen voordoen in de organisatie van de workshop/lezing of bij een last-minute annulatie van de workshop/lezing (bvb. door ziekte).
Heb je nog een opmerking of vraag?:   
Bedankt voor jouw inschrijving! Je ontvangt per e-mail een betalingsuitnodiging. Na betaling is jouw inschrijving definitief.