Vacature

Vacature

Gezocht: gedreven collega klantenbeheer! Geen schrik van een databank en ben je een administratieve duizendpoot? Dan zijn wij op zoek naar jou >
(lees meer)

Gezond pauzeren?

Gezond pauzeren?

...met een fruitmand op het werk! Lees hier alles over onze fruitmanden voor bedrijven.#FruitOpHetWerk
(lees meer)

In de kijker: Afhaalpunt Markies De Salade

Markies De Salade in Deurle is één van onze nieuwste afhaalpunten. Sven Goedertier serveert in zijn gezellige restaurant gezonde kost. Met een kaart vol vegan, vegetarische en glutenvrije gerechten wil Sven mensen helpen om gezonder te eten. En daar hoort ook zoveel mogelijk bio bij. Hij kende De Wassende Maan al door onze camionette te zien passeren en was nieuwsgierig. “Ik twijfelde niet lang om afhaalpunt te worden voor de biopakketten van De Wassende Maan. Dagverse groenten, lokaal, milieubewust, en biodynamisch geteeld? Ideaal!”

Een biopakket afhalen bij Markies De Salade (Xavier De Cocklaan 69, 9831 Deurle) kan op woensdag tussen 18-20u. Smakelijk!
---> lees meer


Welkom bij De Wassende Maan

We zijn een landbouwcoöperatieve die op biologisch dynamische wijze groenten teelt en dieren houdt. We doen dit met respect voor het milieu en met oog voor het welzijn van planten, dieren en mensen.

We brengen onze groenten tot in je buurt als bio-pakket : elke week bezorgen wij je een assortiment vers geoogste groenten en fruit. Jij kan één van onze 'abonnees' worden. Je betaalt een vast bedrag voor een wekelijkse portie groenten en fruit.

Je bent ook steeds welkom in onze winkel . We verkopen er uiteraard onze eigen groenten, maar ook een uitgebreid gamma van ander bio-lekkers.

Je kan ook coöperant worden. Je vindt alle informatie hier.

Wil je topkwaliteit en veel variatie ? Wij zorgen voor een moestuin waar je zelf niet moet in werken!

Veel plezier ermee!


Ontvang onze nieuwsbrieven

Nieuwsbrief