28.445x Bedankt

28.445x Bedankt

Dankjewel aan al onze crowdfunders!
(lees meer)

Zelfpluk

Zelfpluk

> Hou onze site in de gaten voor de startdatum! < Trommel vrienden, kinderen en familie op en kom je eigen bio aardbeien plukken aan zelfoogstprijzen.

In de kijker: ViaVélo

Heel wat van onze medewerkers met de fiets naar het werk. Al jarenlang worden ook onze ook fruitmanden voor bedrijven per fiets op verschillende werkplekken in regio Gent (door Cargo Vélo) en Deinze (door ViaVélo) geleverd. Sinds december 2017 doen we er samen met ViaVélo nog een schepje bovenop. In Astene, Deinze en Petegem-aan-de-Leie kan je nu ook jouw bio groentepakket per fietskoerier thuisgeleverd krijgen. Bio fruit en groenten + eco fietstransport = 100% duurzaam!

Ook zin in een biopakket aan huis? ---> lees meer

Welkom bij De Wassende Maan

We zijn een landbouwcoöperatieve die op biologisch dynamische wijze groenten teelt en dieren houdt. We doen dit met respect voor het milieu en met oog voor het welzijn van planten, dieren en mensen.

We brengen onze groenten tot in je buurt als bio-pakket : elke week bezorgen wij je een assortiment vers geoogste groenten en fruit. Jij kan één van onze 'abonnees' worden. Je betaalt een vast bedrag voor een wekelijkse portie groenten en fruit.

Je bent ook steeds welkom in onze winkel . We verkopen er uiteraard onze eigen groenten, maar ook een uitgebreid gamma van ander bio-lekkers.

Je kan ook coöperant worden. Je vindt alle informatie hier.

Wil je topkwaliteit en veel variatie ? Wij zorgen voor een moestuin waar je zelf niet moet in werken!

Veel plezier ermee!


Ontvang onze nieuwsbrieven

Nieuwsbrief