Lezing

Lokale ondernemers vertellen 

over korte keten en biologische voeding

Lokale en seizoensgebonden voeding draagt bij aan duurzaamheid omdat er weinig vervuiling door transport bij komt kijken. Sommige lokale producenten zetten via het biolabel nog extra in op ecologische duurzaamheid. Op deze avond stelt onze coördinator Jan Vanhuysse samen met een twee andere lokale ondernemers uit Deinze onze good practices voor.

Ontdek het verhaal van De Wassende Maan en de andere korte keten collega's (niet bio) uit de streek via een doorschuifsysteem waarbij elk bedrijf zijn verhaal kan brengen. Nadien volgt er een degustatie met proevertjes.

Een samenwerking van GROS Deinze, Amnesty International, Oxfam Wereldwinkel Deinze, Vormingplus Gent-Eeklo, Bibliotheek Deinze, Stad Deinze.

Wanneer? Donderdag 29/11/2018, 19u30 - 21u30
Waar? Bibliotheekkelder Deinze, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze
Prijs? 4 euro (vvk) / 5 euro (adk)
Inschrijven: via bibliotheek@deinze.be of 09/381 95 60