Ik wil een ADOPTIEPAKKEt!-------- OPGELET: DEZE ACTIE IS AFGELOPEN! --------Deze zomer bieden wij jou de unieke kans om eenmalig één (of meerdere) pakket(ten) te bestellen bij De Wassende Maan.
Geen abonnement, geen aankoopverplichtingen!

Een primeur voor deze zomer!

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze pakketabonnees er even tussen uit. Ze gaan op reis, nemen even pauze, hebben een eigen overvolle moestuin,... Zij gaven deze zomer hun pakket op ter adoptie! Deze adoptiepakketten betekenen voor jou een leuke kans: je kan -zonder abonnementsverplichting!- één of meerdere groente- en/of fruitpakketten bestellen en laten leveren in een afhaalpunt naar jouw keuze.

Zoveel redenen

Heb je geen zin om jezelf te binden aan een pakketabonnement, maar was je altijd wel al nieuwsgierig naar zo'n pakket? Heb je tijdens de drukke werkmaanden niet veel tijd om te kokerellen, maar nu wel eens zin om te experimenteren met zomergroenten van topkwaliteit? Of wil je iemand een groente- en/of fruit pakket cadeau doen? Alle wegen leiden naar zo'n adoptiepakket!

Het seizoen van overvloed

De zomer is op De Wassende Maan het seizoen van zalige overvloed. Tomaten en courgettes, boontjes en radijzen, bessen en frambozen, perziken en abrikoosjes,... te lekker en te veel om allemaal op te noemen! Verwacht in jouw adoptiepakket dus zeker een heerlijk aanbod aan zomerse producten.

Laat je gaan in de keuken!

Bij elk adoptiepakket krijg je er bovendien gratis receptjes bovenop!

MEER INFO

Dit aanbod is geldig van 1 juli t.e.m. 30 september 2017. Je kan elk pakket uit ons aanbod adopteren (van klein tot groot, van mini tot fruit, van gemengd tot patat of zelfs een verrassingsextraatje). Om je pakket te kiezen kan je hier terecht voor alle mogelijkheden. De lijst en kaart met al onze afhaalpunten vind je hier. Het pakkettenreglement vind je hier.

Bestel jouw pakket via onderstaand bestelformulier!

Opgelet: Wil je bv. enkele weken een A-pakket, maar slechts één keer een aardappel-pakket? Of afwisselend een F- en een C-pakket? Of...? Dat kan! Vul het formulier dan afzonderlijk per pakket in. Zo kan je verschillende pakketten voor verschillende momenten bestellen.

IK WIL EEN PAKKET ADO​PTEREN!

Helaas, deze actie is afgelopen!