aardappelactie!

Biodynamisch, lokaal, en met veel liefde geteeld

De aardappeloogst was een overdonderend succes. Wat een overvloed, wat een smaak! We teelden verschillende soorten met een rode of gele schil, van bloemig tot kruimig of vastkokend. 

Wil jij ook eens proeven van onze aardappelen? Voor het eerst kan je zónder abonnementsverplichting een aardappelpakket bestellen en afhalen in een
afhaalpunt naar jouw keuze. De levering is gratis!


Momenteel hebben we twee verschillende soorten in de aanbieding:
  • Carolus: gele schil, rode 'ogen', kruimig, geschikt voor frietjes, bewaaraardappel
  • Connect: gele schil, vrij kruimig, prima voor puree en nog stevig genoeg voor frietjes

Wil je regelmatig lekkere aardappelen van onze boerderij? Dat kan ook! Ontdek ons wekelijks, tweewekelijks of maandelijks aardappelabonnement en haal gratis je aardappelen af in een afhaalpunt naar keuze.

Het pakketreglement vind je hier.

BESTELLEN KAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER :

Ik wil graag: 


*
Wil je meerdere aardappelpakketten per afhaalmoment bestellen? Noteer hier jouw aantal:   
In afhaalweek: 


*
In afhaalpunt:   
Familienaam:  *
Voornaam:  *
Straat:  *
Huisnummer:  *
Postcode:  *
Gemeente:  *
E-mailadres:  *
Nieuwsbrieven: 
*
Telefoonnummer:  *
Je aardappelen zullen klaar staan in het gevraagde afhaalpunt en op de gevraagde dag, ongeacht de status van jouw betaling. Gelieve de aardappelen dan ook stipt af te halen. Je vind jouw aardappelen in een papieren zak met je naam erop, in de buurt van de afhaallijst van het afhaalpunt. Smakelijk!
   
Wij behandelen jouw persoonsgegevens discreet en conform de privacywetgeving van 24 mei 2016. We geven jouw gegevens nooit door aan derden. Heb je vragen i.v.m. de bewaring van jouw persoonsgegevens? Neem contact op via info@dewassendemaan.be en wij helpen je graag verder.