" VERRASSEND INGEMAAKT "

Workshop door Magda Spilliers


Lange leve de oogst!

 Je leert de
 verschillende technieken kennen om groenten en fruit langer te bewaren en je komt alles te weten over steriliseren, (vries)drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen en fermenteren.

Trek je keukenschort aan want we duiken samen de keuken in!

Wanneer? Donderdag 16 november, 19u30
Waar? De Wassende Maan, Beekstraat 35, Astene
Duur? Tot ongeveer 22 uur
Prijs? 35 euro
Meebrengen? Schort en 3 lege confituurpotjes
Aantal? max. 15

Schrijf je in via onderstaand formulier!
 
Workshop:   
Aantal personen:  *
Naam:  *
Voornaam:  *
Emailadres:  *
Gsm-nummer:  *
Heb je nog een opmerking of vraag?:   
We hebben je gsm-nummer enkel nodig indien er zich belangrijke wijzigingen voordoen in de organisatie van de workshop/lezing of bij last-minute annulatie van de workshop/lezing (bvb. door ziekte).