Bedankt voor jouw steun!

We springen een gat in de lucht, want na de instorting van onze 2 tunnelserres haalden we
het ongelooflijke bedrag van
28.445 euro op.

Het is bewezen: vele kleintjes maken echt wel één groot.We kregen heel wat steun om onze nieuwe tunnelserres op te kunnen bouwen.
Daar geven we zoals beloofd heel graag iets voor terug!

€5
Check jouw mailbox, want daar vind je een oprechte en welgemeende dankmail uit naam van onze boeren en het gehele De Wassende Maan-team. 

€10
We vermelden jouw naam of logo op onze website. Stuur eventueel jouw logo voor 20/03 naar karen@dewassendemaan.be . Laat via mail gerust ook iets horen als je je naam liever niet op site wilt.

€25
We vermelden jouw naam of logo op onze website en trakteren jou op een zak aardappelen van eigen teelt. Opgelet: kies jouw afhaalpunt en -moment via onderstaand invulformulier voor 20/03.

€50
We vermelden jouw naam of logo op onze website en verwennen jou met een zak aardappelen én een kraakvers klein groentepakket van eigen land. Opgelet: kies jouw afhaalpunt en -moment via onderstaand invulformulier voor 20/03.

€75
We vermelden jouw naam of logo op onze website en verwennen jou met een zak aardappelen, een kraakvers klein groentepakket van eigen land en een stevige boodschappentas van De Wassende Maan. Opgelet: kies jouw afhaalpunt en -moment via onderstaand invulformulier voor 20/03.

€100
 
We vermelden jouw naam of logo op onze website en verwennen jou met een zak aardappelen, een kraakvers groot groentepakket van eigen land en een stevige boodschappentas van De Wassende Maan. Opgelet: kies jouw afhaalpunt en -moment via onderstaand invulformulier voor 20/03.

€250 
We vermelden jouw naam of logo op onze website en trakteren op een zak aardappelen, een kraakvers groot groentepakket van eigen land en een stevige boodschappentas van De Wassende Maan. Opgelet: kies jouw afhaalpunt en -moment via onderstaand invulformulier voor 20/03. Daarbovenop ben je van harte uitgenodigd op een bijzondere rondleiding op onze boerderij in september. We klinken achteraf samen op de nieuwe tunnelserres. Hiervoor ontvang je een uitnodiging in de loop van de zomer.

€500 
We vermelden jouw naam of logo op onze website en trakteren op een zak aardappelen, een kraakvers groot groentepakket van eigen land en een stevige boodschappentas van De Wassende Maan. Opgelet: kies jouw afhaalpunt en -moment via onderstaand invulformulier voor 20/03. Daarbovenop ben je van harte uitgenodigd op een bijzondere rondleiding op onze boerderij in september. We klinken achteraf met een glas en schuiven aan tafel voor een heerlijk etentje tussen de seizoensgroenten in één van de nieuwe tunnelserres. Hiervoor ontvang je een uitnodiging in de loop van de zomer.