VAKANTIEREGELING AFHAALPUNTEN 2018

Veel afhaalpunten sluiten even de deuren tijdens de (zomer)vakantie.
Waar kan jij dan terecht voor je pakket? 


In onderstaand overzicht vind je jouw vervangdepot. Tijdens de periode dat jouw afhaalpunt gesloten is, leveren we jouw pakket automatisch in dat vervangpunt. Hou zeker rekening met de afhaaldag en openingsuren van het vervangpunt. Deze zijn niet noodzakelijk dezelfde als die in jouw gewoonlijke afhaalpunt. Dankjewel!

Is afhaling in het voorgestelde vervangdepot niet mogelijk voor jou? Geen probleem. Laat je ons weten waar je die week je pakket wil ophalen? Hier vind je een overzicht van al onze afhaalpunten. Indien nodig kan je ook je pakket verschuiven, door anderen laten ophalen, door ons aan een goed doel laten schenken of annuleren. Geef je ons minstens 9 dagen op voorhand een seintje via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79?

Staat jouw afhaalpunt er niet tussen? Dan blijft het net zoals anders de hele vakantie open. Opgelet, sommige depothouders zorgen ervoor dat hun afhaalpunt open blijft (door buren, vrienden, familie,...) ook wanneer zij op vakantie zijn. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om ook buiten de afhaaluren je pakket te gaan afhalen. Hou je dus strikt aan de afhaaluren van je depot.

Heb je nog vragen in verband met vakantieregelingen? We helpen je graag verder! Contacteer ons via mail of 09/386.98.79

WETTEREN

Posthotel     16/09 t.e.m. 30/09   Vervangdepot: Victor Van Sandelaan 164, 9230 Wetteren.
Opgelet het afhaalmoment in dit afhaalpunt is op woensdag tussen 14u-18u30.

- Haal je normaal af op vrijdag 21/9 in Posthotel dan verschuift dit naar woensdag 19/9, 14-18u30.
- Haal je normaal af op vrijdag 28/9 in Posthotel dan verschuift dit naar woensdag 16/9, 14-18u30. 

Als het afhalen in het voorgestelde vervangdepot voor jou niet mogelijk is, kan je ook je pakket verschuiven, door anderen laten ophalen, door ons aan een goed doel laten schenken of annuleren. Geef je ons een seintje via mail of 09/386.98.79 ?

 ZOMERGEM

 
 't Oud Liefken  17/09 t.e.m. 9/10 Vervangdepot:
We hebben geen vast vervangpunt voor jou. Laat je ons weten waar je je pakket wil ophalen? Hier vind je een overzicht van al onze afhaalpunten. Je kan ook je pakket verschuiven, door anderen laten ophalen, door ons aan een goed doel laten schenken of annuleren.
Geef je ons een seintje via mail of 09/386.98.79 ?

Staat jouw afhaalpunt er niet tussen?
Dan blijft het open. Opgelet, sommige depothouders zorgen ervoor dat hun afhaalpunt open blijft (door buren, vrienden, familie,...) ook wanneer zij op vakantie zijn. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om ook buiten de afhaaluren je pakket te gaan afhalen. Hou je dus strikt aan de afhaaluren van je depot!