Crowdfunding

Crowdfunding

Help ons om ook de tweede tunnelserre opnieuw op te bouwen! Steun ons met een bijdrage en bouw mee aan een duurzame toekomst.
(lees meer)

Nieuwe locatie winkel

Nieuwe locatie winkel

OPGELET! Nieuwe locatie bio boerderijwinkel : BEEKSTRAAT 119 te Astene.
(lees meer)

Crowdfunding

Op 11 december stortten twee van onze tunnelserres in na de zware sneeuwval.  We willen deze tunnelserres terug opbouwen om jullie ook in 2018 terug te kunnen verwennen met heel wat lekkere biogroenten. Daarvoor hebben we 40.000 euro nodig. Via ons crowdfundingsproject werden we al overweldigd en overdonderd door warme reacties en giften. Een grote en warme DANKJEWEL aan iedereen die ons zo een hart onder de riem stak! 

We zamelden intussen al het bedrag voor de eerste nieuwe tunnelserre in. Na die eerste kaap van 20.000 euro is er nog een lange weg te gaan om ook de tweede opnieuw te kunnen bouwen. Helpen jullie ons mee om de verhoopte 40.000 euro te bereiken? Iedereen kan een bijdrage doen, hoe groot of klein ook, via onze crowdfundingspagina https://www.kisskissbankbank.com/help-ons-een-nieuwe-tunnelserre-te-bouwen. Dat kan zelfs al vanaf 5 euro. In ruil voor jouw steun hebben we heel wat fijne beloningen in petto. Van harte dankjewel!

---> lees meer

Welkom bij De Wassende Maan

We zijn een landbouwcoöperatieve die op biologisch dynamische wijze groenten teelt en dieren houdt. We doen dit met respect voor het milieu en met oog voor het welzijn van planten, dieren en mensen.

We brengen onze groenten tot in je buurt als bio-pakket : elke week bezorgen wij je een assortiment vers geoogste groenten en fruit. Jij kan één van onze 'abonnees' worden. Je betaalt een vast bedrag voor een wekelijkse portie groenten en fruit.

Je bent ook steeds welkom in onze winkel . We verkopen er uiteraard onze eigen groenten, maar ook een uitgebreid gamma van ander bio-lekkers.

Je kan ook coöperant worden. Je vindt alle informatie hier.

Wil je topkwaliteit en veel variatie ? Wij zorgen voor een moestuin waar je zelf niet moet in werken!

Veel plezier ermee!

Nieuwsbrief