Appel-bietensap

 

ACTIE: GRATIS SAP!

Geen beter moment dan het voorjaar om een abonnement op een gezonde biobox uit te proberen! Elke box zit boordevol bio(dynamische) groenten, fruit, aardappelen en/of brood. Doorheen het nieuwe teeltseizoen proef je een grote diversiteit aan soorten en eet je gevarieerder dan ooit. 

Gezond eten wordt zo heel gemakkelijk: jouw box vol vitaminen staat (twee)wekelijks klaar in jouw afhaalpunt. Daags na de oogst liggen onze biogroenten vaak al bij jou in de koelkast. Verser kan gewoonweg niet!

 

Vraag nu je abonnement aan... 

EN ONTVANG EEN GRATIS FLES SAP VAN EIGEN OOGST!

 

HOE ONTVANG IK EEN GRATIS FLES SAP?
Na aanvraag van je nieuw biobox-abonnement ontvang je een mail van onze klantendienst met een promocode, waarmee je gratis een fles appel-bietensap van eigen oogst via de webshop kan bestellen wanneer jij het wil. De levering in je gekozen afhaalpunt is natuurlijk ook gratis!

HEERLIJK APPEL-BIETENSAP
Na onze rode bietenoogst sloegen we de handen in mekaar met een lokale sap-perser. We mengden lokale bio appels met de verrassende toets van rode bieten vers van ons veld, samengeperst in een handige 1 liter fles. Een aanrader van ontbijt tot aperitief!