De Wassende Maan

 

ACTIE: GRATIS BOODSCHAPPENTAS

Geen beter moment dan de lente om een abonnement op een gezonde biobox uit te proberen! Elke box zit boordevol bio(dynamische) groenten, fruit, aardappelen en/of brood. Doorheen het nieuwe teeltseizoen proef je een grote diversiteit aan soorten en eet je gevarieerder dan ooit. 

Gezond eten wordt zo heel gemakkelijk: jouw box vol vitaminen staat (twee)wekelijks klaar in jouw afhaalpunt. Daags na de oogst liggen onze biogroenten vaak al bij jou in de koelkast. Verser kan gewoonweg niet!

 

Vraag nu je abonnement aan... 

EN ONTVANG GRATIS EEN MOOIE JUTE BOODSCHAPPENTAS!

#MEIPLASTICVRIJ

 

HOE ONTVANG IK MIJN GRATIS BOODSCHAPPENTAS?
Na aanvraag van je nieuw biobox-abonnement ontvang je een mail waarin jouw eerste leverdatum staat. Bij die eerste levering zal je de boodschappentas vinden. Geniet ervan!

MEI PLASTICVRIJ
Bij De Wassende Maan kiezen we voor zoveel mogelijk voor plasticvrij. De boxen waarin we de oogst vervoeren zijn van plastic, maar wel ongelooflijk duurzaam: ze gaan decennia mee. Verder verpakken we niets wanneer het niet écht nodig is. Als we iets van buitenaf bestellen, kopen we vaak in bulk in, en wegen we zelf nog de porties afzonderlijk af. Moet er dan wel een zakje rond de groenten, dan kiezen we voor gerecycleerd papier of bio-afbreekbare, composteerbare zakjes gemaakt van maispulp. Slechts zelden vind je iets van plastic in je biobox, dat kan bv. een champignon- of kleinfruitbakje van een andere leverancier zijn.

Omdat we weten dat ook jij #minderplastic in de wereld wilt, geven we jou in teken van #meiplasticvrij bij aanvang van je abonnement GRATIS een stevige jute boodschappentas om je groenten en fruit in mee naar huis te nemen. Veel plezier ermee!