Kastanjelekkers van Manu en Maia

IN DE KIJKER

De Gentse Manu en Maia maken sinds 2005 hun droom waar: een oude bio kastanjeboomgaard in Frankrijk een nieuw leven inblazen. De zoete kastanjes bevatten smaakvolle natuurlijke suikers, in tegenstelling tot hybride soorten die je vaak op de markt vindt. Voor de oogst zitten ze een maand lang van 's ochtends tot 's avonds op hun hurken. Nadien worden de kastanjes o.a. verwerkt tot heerlijke kastanjecrème. De moeite om te proeven!

 

Kastanjecrème

Heerlijke crème in de smaken natuur, vanille, praliné of choco-noisette. Er is ook een versie zonder suiker (gezoet met appel). Verder in het assortiment: een basis kastanjepuree en losse gepelde kastanjes. 

Seizoensproduct = slechts tijdelijk verkrijgbaar!


Hoe gebruiken?

Om te smeren op brood, toast of brioche; om je ijscrème of pannenkoeken te versieren; om te mengen in yoghurt, platte kaas of gebak. Heerlijk!