Asperge rolletjes met ovengebakken ham, mimosa en dragondressing

ingrediënten
  • 1 kg asperges
  • 8 sneetjes ham
  • 4 hard gekookte eieren
  • 1 groene sla, gewassen

 

Dressing:

  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 el verse mayonaise
  • 2 el fijn gehakte dragon
  • peper en zout
Bereiding
  1. Schil de asperges, snij de bodem af en kook ze 5 min al denté in gezouten water.
  2. Leg ze op wat keukenpapier en laat afkoelen.
  3. Duw de eitjes door een zeef of snij fijn.
  4. Meng alles voor de dressing onder elkaar.
  5. Bedek een grote schotel met sla.
  6. Verdeel de asperges over de 8 sneetjes ham, rol ze op en leg ze op de sla.
  7. Strooi er de eitjes over en werk af met de dressing.

 

door Sofie Dumont