Bloemkool met tomaten en schartong

ingrediënten
  • 3 tomaten
  • 300 g bloemkool roosjes
  • 3 sjalotten
  • 50 g vers gehakte tuinkruiden
  • 4 gefileerde schartongen
  • vers gemalen peper
  • zout
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 dl visbouillon of fumet
  • 100 g boter
Bereiding
  1. Pocheer de bloemkool roosjes even in kokend gezouten water, giet af en laat uitlekken.
  2. Fruit de gepelde en ontpitte tomaten met de gehakte sjalotten in de boter, blus met witte wijn en laat even inkoken.
  3. Bedek de bodem van een beboterde ovenschotel met gestoofde tomaten, bestrooi met tuinkruiden en schik daarop de bloemkool roosjes en de visfilets.
  4. Kruid met peper en zout en overgiet met visbouillon.
  5. Laat even garen in de oven en serveer met gekookte aardappelen

 

door Flandria
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook