Burger met beenham, mayonaise van tuinkers en rucola

ingrediënten
  • 2 schellen beenham (2mm dikte)
  • Rucola
  • tomaatjes
  • 1 rode ui
  • gefrituurde uitjes
  • 2 broodjes
  • 2 eieren
  • 150 gram tuinkers
  • olie (neutrale arachide olie)
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel azijn
  • 1 teentje look
Bereiding
  1. Doe eerst de tuinkers, look, azijn, mosterd in een maatbeker. Doe er 2 geel van ei bij. Mix heel even en doe er dan stelselmatig de olie bij tot je een gebonden mayonaise krijgt. Kruid met peper en zout.
  2. Stop de broodjes even in de oven.
  3. Bak de beenham even aan in de pan en beleg je broodjes met rucola, gesneden ui, gesneden tomaatjes en de gefrituurde uitjes.

 

door The Messy Chef

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook