Champignon curry met geraspte kokosnoot

ingrediënten
  • 350 gr prei, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 cm gember, zeer fijn gesneden
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 theelepel garam masala
  • 2 eetlepels olie
  • 250 gr champignons, in vieren gesneden
  • 80 gr geraspte kokos
  • sap van een halve citroen
  • zout en peper naar smaak
  • verse korianderblaadjes voor garnering
Bereiding
  1. Doe de olie in een grote pan en fruit hierin de prei, knoflook en de gember samen met de specerijen.
  2. Voeg de champignons toe en laat deze gaar worden op laag vuur in ongeveer 15 minuten.
  3. Voeg de geraspte kokosnoot toe en stoof het geheel op een zacht vuur.
  4. Als het mengsel te droog wordt, doe een paar druppels water erbij.
  5. Breng het gerecht op smaak met citroensap, zout en peper en serveer het met koriander blaadjes erop.
  6. Serveer met rijst of quinoa.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook