Champignon-tapas

ingrediënten
  • 250 gr champignons
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • witte wijn
  • peterselie
Bereiding
  1. Maak de champignons schoon.
  2. Verwarm de olijfolie en fruit de knoflook.
  3. Voeg de champignons en een scheut witte wijn toe en laat het geheel afgedekt ongeveer 15 minuten smoren.
  4. Laat afkoelen. Werk af met wat gesnipperde peterselie. Zowel lauw als koud erg lekker!

 

door Tournedos 
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook