Champignonsoep

ingrediënten
  • 500 gr champignons
  • 750 ml water
  • 25 gr bouillonpasta
  • 80 dl sojaroom of rijstroom
  • 1 lente-uitje
  • peper en zout
Bereiding
  1. Was de champignons in ruim water en doe ze in een kookpot.
  2. Zet ze onder met het water en de bouillonpasta en laat opkoken.
  3. Laat sudderen gedurende 10 à 15 minuten, mix dan helemaal glad met een handmixer of in een blender.
  4. Voeg terwijl je mixt de room toe.
  5. Proef en kruidt naar smaak bij met peper en zout.
  6. Serveer met een fijngesnipperd lente-uitje als afwerking. 

 

door Hannah Dequeker
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook