Chinese omelet

ingrediënten
  • 2 sjalotjes
  • 2 blikjes krab
  • olie
  • 200 g sojascheut
  • sojasaus
  • 4 eieren
  • peper & zout
  • bieslook
Bereiding
  1. Snipper 2 sjalotten fijn en fruit ze zacht in een wok met twee eetlepels olie.
  2. Spoel 200 g sojascheuten, laat ze uitlekken en doe ze erbij.
  3. Roeren met een houten lepel.
  4. Doe twee uitgelekte blikjes krab erbovenop, laat een minuutje sudderen en leng aan met twee eetlepels sojasaus.
  5. Ondertussen klop je vier eieren met wat peper, zout en bieslook.
  6. In de pan gieten en roeren.
  7. Laat de omelet aandikken op een zacht vuurtje, en dien onmiddellijk op.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook