Chinese risotto

ingrediënten
  • 1 kleine Chinese kool,geschaafd
  • 3 uien in ringen,gesneden
  • 3 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 el zonnebloemolie
  • 275 g rijst
  • 1 el gedroogde satésaus
  • 1 glaasje droge sherry
  • zwarte peper
  • 9 dl heldere groentebouillon
  • 1½ dl sojasaus
Bereiding
  1. Fruit de kool, uien en knoflook in de olie.
  2. Doe er de rijst en de satésaus mix bij en roer goed door elkaar.
  3. Neem de pan van het vuur en voeg de sherry en zwarte peper toe.
  4. Breng de groentebouillon met de ketjap aan de kook en giet die over de rijst.
  5. Kook de risotto ongeveer 30 minuten in een gesloten pan op een laag vuur.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook