Doperwtjes op zijn Frans

ingrediënten
  • 400 g doperwtjes
  • halve kropsla
  • 2 sjalotjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 el gehakte peterselie
  • peper en zout
Bereiding
  1. Dop de erwten.
  2. Snipper de sjalot.
  3. Verwarm de olijfolie.
  4. Fruit de sjalot en erwtjes op een zacht vuur gedurende 5 minuten.
  5. Voeg een bodempje water toe, zet een deksel op de pan en stoof de groenten gaar in 5 minuten.
  6. Voeg 2 minuten vóór het einde de in reepjes gesneden sla toe.
  7. Breng op smaak met peper en zout en voeg van het vuur de peterselie toe.

 

door Velt
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook