Gebakken koolrabi met lente-uitjes en kerrieroom

ingrediënten
  • 2 koolrabi's
  • 4 lente-uitjes
  • 1 blikje kokosroom
  • 1 doosje sojaroom
  • 1 el kerrie
  • 2 el fijngehakte sjalot
Bereiding
  1. Schil de koolrabi heel fijn en snijd ze in dikke plakken.
  2. Stoof de sjalot en voeg de kerrie toe.
  3. Voeg vervolgens de sojaroom en de kokosroom toe en laat inkoken.
  4. Warm wat olie in een pan en bak de plakjes koolrabi tot ze mooi bruin zijn.
  5. Serveer de koolrabi met de kerrie room en fijn gesneden lente-uitjes.
  6. Lekker met wilde rijst en gebakken seitan.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook