Gestoofde koolrabi met tuinkruiden

ingrediënten
  • 400 g koolrabi
  • 1/2 theelepel zout
  • 10 g boter
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 eetlepel fijn geknipte peterselie
Bereiding
  1. Schil de koolrabi.
  2. Snijd deze in vieren en vervolgens in 3 mm dunne plakjes.
  3. Snijd ook het verse malse blad en de stengels in stukjes.
  4. Breng een laagje water van ongeveer 1 cm met de boter aan de kook.
  5. Voeg de stukjes koolrabi toe en stoof ze in 10 minuten beetgaar.
  6. Breng de groente op smaak met nootmuskaat en strooi de peterselie eroverheen.

 

 

door Odin 
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook