Koolrabi met gember en komijn

ingrediënten
  • 1 koolrabi
  • 25 g boter
  • 1 el citroensap
  • 1 tl honing
  • ½ tl. komijnzaadjes
  • 10 g verse gemberwortel
Bereiding
  1. Koolrabi schillen, in blokjes snijden en in een laagje water met wat zout in ongeveer 15 minuten beetgaar koken.
  2. Maak een warme saus van de overige ingrediënten.
  3. Voeg de afgegoten koolrabi blokjes bij de saus.
  4. Eventueel garneren met peterselie.

 

door Odin 
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook