Koolrabipickel

ingrediënten
  • 3 koolrabi's
  • 250 cl witte wijn azijn
  • 250 cl agavesiroop of honing
  • 2 el korianderzaad
Bereiding
  1. Schil de koolrabi's en rasp ze met behulp van een rasp of keukenrobot.
  2. Plaats ze in een metalen of keramiek kom
  3. Laat ondertussen de azijn,siroop en korianderzaad kort opkoken,giet het onmiddellijk over de koolrabi en laat even marineren.
  4. Afgedekt in de frigo kan de pickel zeker een week mee.
  5. Heerlijk om te gebruiken in slaatjes, op een hotdog of hamburger. 

 

door Hannah Dequeker
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook