Lamsrib met peterselie

ingrediënten
  • 1 lams ribstuk van 8 koteletten
  • zout & peper
  • 1 el olie
  • 30 g boter
  • 1 teentje knoflook
  • peterselie
  • 2 el paneermeel
Bereiding
  1. Verhit de olie in een pan en laat het ribstuk aan alle kanten bruin worden.
  2. Als dit gebeurd is, zetten we het in de pan 15 minuten in een oven van 220 graden.
  3. Kruid halverwege het vlees met zout en peper en draai het om.
  4. Was wat peterselie en hak die fijn.
  5. Schil de knoflook en hak ook deze fijn.
  6. Meng peterselie en knoflook en voeg er het paneermeel bij, wat zout en peper en meng het goed.
  7. Dit mengsel strijken we op de vette kant van het vlees met behulp van een spatel, zodat het goed vast blijft zitten.
  8. Giet er de boter over en zet het weer 7 minuten in de hete oven.
  9. Serveer met gebakken patatjes en een frisse salade of ratatouille.