Lasagne met paksoi en yoghurt

ingrediënten
  • 1 paksoi, gesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • scheutje olie
  • 6 tot 9 lasagne bladen
  • 2,5 dl yoghurt
  • ½ dl slagroom
  • 1 ei
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • zout - 2 tl. basilicum
  • 2 tl. oregano
  • 100 g oude kaas, geraspt
  • ½ kopje broodkruimels
Bereiding
  1. Stoof de paksoi met ui in olie gaar.
  2. Klop de yoghurt met room, ei, knoflook, kruidenzout, basilicum en oregano.
  3. Neem een ruime schaal en leg er een laagje paksoi met ui in.
  4. Strooi er een beetje geraspte kaas en kruimels over.
  5. Leg er een laag lasagne bladen op en schep hierop weer groente.
  6. Giet er een scheutje van de yoghurtsaus over, strooi er kaas en kruimels over en leg er weer een laagje lasagne op.
  7. Druk de plakken goed aan en leg hierop de rest van de groente, een scheutje saus en kaas met kruimels.
  8. Leg de laatste plakken lasagne op het geheel.
  9. Druk ze goed aan en giet er de overige saus op.
  10. Bestrooi met het laatste restje kaas en kruimels.
  11. Zet de schaal ongeveer 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

 

door Odin 
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook