Lasagne met spinazie en yoghurt

ingrediënten
  • 200 g lasagne
  • 700 g spinazie
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • 1 ei
  • 100 g gemalen kaas
  • 150 g feta
  • 2 dl yoghurt
  • 2 à 3 el olijfolie
  • muskaatnoot, peper & zout.
Bereiding
  1. Breng water aan de kook en kook de lasagne plakken (10-20’).
  2. Was intussen de spinazie en stoom of blancheer hem gaar.
  3. Laat de spinazie uitlekken en snij hem fijn.
  4. Snij de ui fijn, verwarm 1 eetlepel olie en fruit de ui en de geperste look.
  5. Meng de spinazie (van het vuur) met de ui en de feta en breng op smaak met de kruiden.
  6. Olie een ovenschaal in en leg daarin een laag lasagne plakken. Leg er een laag spinazie op, dek af met lasagne plakjes. Daarbovenop opnieuw spinazie; eindig met lasagne.
  7. Roer het ei en de helft van de gemalen kaas door de yoghurt.
  8. Giet deze saus als laatste over de lasagne.
  9. Bestrooi de schotel met de rest van de kaas en plaats minstens 15’ in een voorverwarmde oven (180°C).

 

door Velt

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook