Paksoi met courgette en sojascheuten

ingrediënten
  • paksoi
  • courgette
  • 50 gram sojascheuten
  • 1 sjalot of ui
  • 1 teen knoflook
  • gemberpoeder
Bereiding
  1. Snipper de sjalot en pers de knoflook in een pers.
  2. Snijd de courgette in grove blokjes.
  3. Snijd de paksoi (groen plus een stukje steel) in grove stukken.
  4. Doe wat olie in grote koekenpan en doe, als die goed warm is ,de ui en de knoflook erbij.
  5. Laat even fruiten en voeg dan een forse theelepel gemberpoeder toe en roer een keer door.
  6. Doe de blokjes courgette erbij en laat 3 minuten pruttelen, doe dan ook de paksoi erbij, roer nog eens door en laat nog 2 minuten pruttelen.
  7. Roer er tenslotte de sojascheuten door,stoof nog 1 minuut en serveer, 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook