Rijstvermicelli met champignon en ei

ingrediënten
  • 75 g rijstvermicelli
  • 200 g paddenstoelen
  • 200 g wortelen
  • 1 bosje lente-uien
  • 3 eetlepels olie
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel gemalen gember
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1/2 theelepel sambal-oelek
  • 1/8 l groentebouillon
Bereiding
  1. Laat de rijstvermicelli kort in warm water weken.
  2. Snijd de paddenstoelen en de wortelen in dunne schijfjes, de lente-uitjes in dunne ringen.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in de wok.
  4. Klop de eieren los, giet ze in de wok, en laat ze onder voortdurend roeren stollen. Haal ze uit de wok.
  5. Verwarm de resterende olie in de wok en fruit daarin de uien en de wortelen, en dan de champignon. Kruid met gember.
  6. Meng de sojasaus met de sambal-oelek en de bouillon en voeg toe.
  7. Laat de rijstvermicelli uitlekken. Schep hem samen met het ei erbij in de wok.
  8. Meng alles flink onder elkaar. Breng op smaak met peper en zout

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook