Roergebakken snijbonen met kipfilet

ingrediënten
  • 250 g kipfilet
  • 500 g snijbonen
  • 2 el (olijf)olie
  • 3 lente-uitjes
  • 1 ui
  • zout & peper
  • 1 à 2 el sojasaus
Bereiding
  1. Snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Maak de snijbonen schoon en snipper ze in de snijbonenmolen, met de schaaf in de keukenmachine of snijd ze met een mes in grove ruiten (alleen jonge snijbonen) of in kleine schuine snippers.
  3. Verhit een wok of wijde pan.
  4. Voeg de olie toe als de pan heet is en bak de reepjes kip in circa 4 minuten rondom bruin.
  5. Maak intussen de lente-ui schoon en snijd ze in schuine stukjes van 3-4 centimeter.
  6. Voeg de lente-ui en de snijbonen toe aan de kip en bak ze al omscheppende 3-4 minuten mee.
  7. Breng op smaak met zout, peper en sojasaus en laat de snijbonen in circa 5 minuten beetgaar worden.
  8. Serveer met rijst.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook