Salade met druiven, geitenkaas en walnoten

ingrediënten
  • 200 g druiven
  • 150 g geitenkaas
  • 3 el olie
  • 2 el citroensap
  • 2 el gepelde walnoten
  • 1 peer
  • 1 krop sla
  • 1 tl honing
  • peper en zout naar smaak
Bereiding
  1. Snijd de geschilde peer in partjes en bedruppel deze meteen met de helft van het citroensap.
  2. Snijd de kaas in blokjes.
  3. Roer voor de vinaigrette het resterende citroensap met de honing en wat zout en peper door elkaar en klop er in een dun straaltje olie door.
  4. Doe de droog geslagen sla in een kom en schep er de vinaigrette door.
  5. Verdeel de sla, druiven, de partjes peer, de noten en de blokjes kaas over de borden. 
  6. Geef er knapperig stokbrood bij.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook