Snelle pasta met postelein

ingrediënten
  • 150 gram pasta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngeperst
  • 400 gram postelein
  • 2 eetlepels kookvocht
  • 150 ml crème fraiche
  • zwarte peper naar smaak
  • Parmezaanse kaas voor garnering (optioneel)
Bereiding
  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, giet af en bewaar twee eetlepels kookvocht.
  2. Verwijder ondertussen de worteltjes van de postelein en was en snij de postelein.
  3. Verhit olijfolie in een grote wok of koekenpan, fruit de knoflook kort en voeg de pasta toe samen met de postelein, crème fraiche en het kookvocht.
  4. Zet het vuur af en laat met de deksel op de pan de postelein slinken en de crème fraiche smelten tot een romige saus. Dit duurt circa 3-5 minuten.
  5. Verdeel de pasta over de borden, breng op smaak met zwarte peper en garneer desgewenst met parmezaanse kaas.

 

door De hippe vegetariër

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook