Sri Lankaanse Kottu

ingrediënten
  • Dunne roti
  • 2 eieren
  • Rode ui
  • Knoflook
  • Prei
  • Wortel (in dunne plakjes snijden)
  • Witte of Chinese kool
  • 2 Tomaten ( in blokjes snijden)
  • kokosolie
  • Curry kruiden
  • Chilipeper, peper en zout
Bereiding
  1. Snijd de ui en de knoflook fijn
  2. Snijd de prei in ringen en hak de kool fijn
  3. Bak de ui en de knoflook één minuut in de kokosolie op hoog vuur
  4. Voeg de prei en de kool toe
  5. Snijd de roti in kleine stukjes (bijvoorbeeld door de roti eerst in repen te snijden en daarna door te snijden)
  6. Snijd de wortel in dunne plakjes en maak blokjes van de tomaten
  7. Breek de eieren boven de pan en laat ze door continu te roeren stollen
  8. Voeg de tomaat en de wortel toe
  9. Voeg twee minuten later de roti toe
  10. Breng op smaak met flink wat curry kruiden, chilipeper, peper en zout.

 

door Reisgenie

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook