Strudel met banaan en munt

ingrediënten
  • bladerdeeg plakjes
  • griessuiker
  • kaneelpoeder
  • banaan
  • munt
  • olie/boter
Bereiding
  1. De schil van de banaan verwijderen en het vlees kort maar op hoog vuur bakken in boter (of olie).
  2. Griessuiker vermengen met de muntblaadjes en wat kaneel in een vijzel toevoegen.
  3. Het bladerdeeg vel beleggen met de banaan en de munt-kaneelsuiker.
  4. Nadien de uiteinden met wat water en het geheel dichtrollen.
  5. In gewenste vorm snijden, bakken gedurende een 6-tal minuten in een voorverwarmde oven van 190°C.
  6. Afwerken met munt-kaneelsuiker en wat muntblaadjes.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook