Zonnige dip met koolrabi en broccoli

ingrediënten
  • 1 koolrabi
  • 1 selder
  • 1 broccoli
  • 50 g gegrilde cashewnoten
  • 100 ml olijfolie
  • 1 botje basilicum
  • 50 g gemalen pecorino
  • 2 takjes munt
Bereiding
  1. Snij van de koolrabi het bovenste en het onderste stuk af, die zijn nogal vezelig. Snij de rest in frietjes. Was en schil de selder en snij dan in stukken. Haal de roosjes van de broccoli.
  2. Doe de gegrilde cashewnoten samen met de olijfolie, de basilicum, de pecorino en de munt in een blender en mix.
  3. Serveer de dip in een afzonderlijk potje en de groentjes er mooi rond.

Naast koolrabi,selder en broccoli kan je ook radijsjes, komkommer, bloemkool roosjes, wortelstaafjes… in de saus dippen.

door Sofie Dumont

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook