Gevulde wraps met tomaat en paprika

ingrediënten
  • 6 tortilla wraps
  • 1 fijngesneden ui
  • 1 halve fijngesneden paprika
  • 1 fijngesneden pikant pepertje
  • 1 in stukjes gesneden tomaat
  • geraspte kaas
  • 200 g runds- of varkensgehakt
  • zout & peper
Bereiding
  1. Voor dit recept kan je een gewone pan gebruiken, maar het is nog sneller klaar in de wok.
  2. Verhit een beetje olie en bak het gehakt erin.
  3. Voeg halverwege de paprika, ui en het fijngesneden pepertje eraan toe.
  4. Kruid met peper en zout en roerbak tot het gehakt volledig gaar is en de groenten beetgaar zijn.
  5. Je kan de tortilla's zo gebruiken, maar lekkerder is om ze eerst wat op te warmen in een pan of in de oven.
  6. Leg vervolgens op elke tortilla wat van het mengsel, wat verse tomaat (eventueel kan je er ook sla of komkommer bij doen) strooi er wat geraspte kaas over.
  7. Vouw de tortilla's dicht en je eten is klaar!
  8. Lekker met guacamole of een Zuid-Amerikaanse chilisaus.

 

door La Cucina