Visstoofpotje van tilapia en koolrabi

ingrediënten
  • 4 tilapia filets
  • 4 tenen knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 kleine koolrabi knolletjes
  • 250 ml room
  • zout
  • nootmuskaat poeder
  • olijfolie
  • citroen
Bereiding
  1. Snipper de ui fijn, doe in een braadpan de olie en bak de ui goudbruin.
  2. Schil de koolrabi en snijd deze in dunne schijven.
  3. Bak deze schijven met de ui mee en doe zout en een mespuntje nootmuskaat erbij.
  4. Snijd de knoflook in schijfjes en doe deze erbij.
  5. Zet op een laag vuur en doe de vis erbij.
  6. Schik de vis over de hele pan.
  7. Schenk de kookroom erover en sluit de pan af met een deksel.
  8. Laat dit geheel 15 minuten pruttelen op een laag vuurtje.
  9. Draai de vis voorzichtig tussendoor om en laat nog 10 minuten staan op het laagste vuur en het gerecht is klaar.
  10. Leg bij het serveren schijven citroen over het hele gerecht.
  11. Serveer met aardappelpuree