OKTOBER = 10% korting

vis

FISH 4 EVER

Elke vissoort in de producten van Fish 4 Ever is op 100% ecologisch verantwoorde manier gevangen. Dat betekent géén schade aan bedreigde vissoorten of ecosystemen, géén bijvangst, 100% traceerbare vis, géén industriële visserij, respect voor de voortplantingstijden en paaiplaatsen,... Deze mooie producten zetten we dan ook graag eens in de kijker!

Tijdens de maand oktober ontvang je 10 % korting op het volledige Fish 4 Ever assortiment (tonijn, ansjovis, roze zalm, sardines, makreel).

 

 

 

chcocoNOCCIOLATA SMEERPASTA

Hazelnoot van de variëteit Tonda Romana, cacao van de hoogste kwaliteit en natuurlijk vanille-extract. Nocciolata zorgt voor de perfecte balans! Naast de klassieke choco smeerpasta is er ook een melkvrije versie met een intense smaak en een witte versie met meer hazelnoten en 30% minder suiker. Zonder palmolie, conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.

Tijdens de maand oktober ontvang je 10 % korting op het volledige Nocciolata assortiment (choco-hazelnootpasta, choco-hazelnootpasta zonder melk en hazelnootpasta -30% suiker).