PLAN jouw bio feesttafel!

Vanaf nu kan je opnieuw je bestellijst voor de feestdagen insturen. We maakten een overheerlijke selectie van bijzonder feestelijk lekkers dat we anders niet in de rekken hebben. Van kaaskroketjes en gourmetschotels tot kalkoen, van luxe ontbijtbroden tot hoeve-ijs bûches... Ontdek onze lijst vol lekkers!

bekijk hier de bestellijst
 

hoe bestellen?

Vul je bestelling in op een afgedrukte lijst (ook te verkrijgen in de winkel) en geef deze door via winkel@dewassendemaan.be of 09.381.55.40. Hou hiermee rekening met de uiterste besteldata:

  • VERSWAREN EN DIEPVRIES: geef jouw bestelling door t.e.m. 9/12/2019
  • IJSTAARTEN: geef jouw bestelling door t.e.m. 12/12/2019
  • BROOD EN KOEKEN: geef jouw bestelling door t.e.m. 20/12/2019

 

feestelijk bio

eindejaar

verswaren en diepvries

Blader door ons lekker eindejaarsaanbod verswaren en laat het water alvast in je mond komen! Kies dit jaar voor een bio feesttafel, bv. met kalkoen, gourmetschotel, verse vis, kroketjes, een groot assortiment aperitiefhapjes, winterkazen, bijzondere ijssoorten (ook vegan) en meer.

TIP: Geef jouw bestelling door t.e.m. 9/12/2019

 

eindejaarijstaarten

Het overheerlijk biologisch hoeveijs van Ni Amo (o.b.v. melk van bioboerderij De Zwaluw) is dit eindejaar te verkrijgen per liter, maar ook als heerlijke kerstbûche in twee smaken naar keuze, afgewerkt met merengue of chocolade.

TIP: Geef jouw bestelling door t.e.m. 12/12/2019

 

eindejaar

Brood en koeken

Van kerststol tot koekebrood, kerstboombroodjes om zelf af te bakken of ontbijtkoeken: met het heerlijke eindejaarsbrood van ambachtelijke biobakkerij De Trog is jouw feesttafel van 's ochtends tot 's avonds lekker gevuld. Ook alle andere broden van De Trog zijn te verkrijgen op bestelling.

TIP: Geef jouw bestelling door t.e.m. 20/12/2019