Plan jouw bio feesttafel!

Verwen je tafelgasten met een heerlijke bio feesttafel. Laat je inspireren voor een hartverwarmend eindejaar...

Vanaf nu kan je opnieuw je bestellijst voor de feestdagen insturen. In december vullen we de versafdeling met extra veel feestelijke specialiteiten. Daarnaast maakten we een selectie van bijzondere soorten vlees en vis, broden en roomijs(taarten).

hoe bestellen?

Vul je bestelling in op de lijst (ook te verkrijgen in de winkel) en geef deze door in de winkel of via winkel@dewassendemaan.be of 09/381.55.40.

  • Voor vlees/vis en ijs moet je je bestelling ten laatste op 12/12/2021 doorgeven.
  • Brood kan je steeds bestellen t.e.m. de ochtend voordien om 11u.

 

feestelijk bio

actie

SMAAKVOLLE WINTERGROENTEN

Gevulde pompoen, waanzinnige bietjes, knolseldergratin,... Laat de wintergroenten vers van ons veld maar schitteren in je menu. Heel wat deze feestelijke recepten liggen klaar om gratis mee te nemen in de winkel.

 

 

 

eindejaarijstaarten

Het overheerlijk hoeveijs van Ni Amo is te verkrijgen per liter en als bûche afgewerkt met merengue of chocolade. Er is ook een lactosevrije optie.

 

 

 

 

eindejaar

Brood en koeken

Van kerststol tot koekebrood, kerstboombroodjes om zelf af te bakken of ontbijtkoeken: met het heerlijke eindejaarsbrood van ambachtelijke biobakkerij De Trog is jouw feesttafel van 's ochtends tot 's avonds lekker gevuld. Ook alle andere broden van bakkerijen De Trog, Zonnemaire en (glutenvrij) Chambelland zijn te verkrijgen op bestelling.