De Wassende Maan

 

ACTIE: GRATIS SEIZOENSMIX

Geen beter moment dan de zomer om een abonnement op een gezonde biobox uit te proberen! Onze velden barsten van de rijke kraakverse oogst. Elke box zit boordevol bio(dynamische) groenten, fruit, aardappelen en/of brood. Doorheen het nieuwe teeltseizoen proef je een grote diversiteit aan soorten en eet je gevarieerder dan ooit. 

Gezond eten wordt zo heel gemakkelijk: jouw box vol vitaminen staat (twee)wekelijks klaar in jouw afhaalpunt. Daags na de oogst liggen onze biogroenten vaak al bij jou in de koelkast. Verser kan gewoonweg niet!

 

Vraag nu je abonnement aan... 

EN ONTVANG GRATIS EEN

SEIZOENSMIX t.w.v. € 9,95

VOOR COURGETTEPANNEKOEKJES!

 

EEN SEIZOENSMIX, WAT IS DAT?

Op onze webshop kan je je biobox aanvullen met allerlei extra groenten, fruit, droogwaren, dranken,... Er staat ook altijd een seizoensmix online in het aanbod. Dit is een maaltijdkit inclusief recept, waarmee je thuis in een handomdraai een lekker gerecht op tafel tovert. Nu vind je er de seizoensmix voor heerlijke courgettepannekoekjes met avocadodip. Fris, zomers en snel klaar!

HOE ONTVANG IK MIJN GRATIS SEIZOENSMIX?
Na aanvraag van je nieuw biobox-abonnement ontvang je een mail waarin een promocode voor de webshop staat. Met deze code kan je je seizoensmix (ter waarde van € 9,95) gratis online bestellen wanneer het best voor jou past. De mix wordt gratis geleverd in je afhaalpunt de week na je bestelling. Geniet ervan!